sieraden trends

Sieraden trends

Sieraden trends

Je favoriete kledingsetje aandoen tijdens het uitgaan of voor je eerste date, met die ene leuke nieuwe paar schoenen erbij! Maar wat je outfit echt compleet maakt zijn, sieraden! Dit jaar staat helemaal in het teken van sieraden, maar wat is nou precies de trend?

Oversized-oorbellen:

Afgelopen jaar zijn we vooral gek geworden op de oversized oorbellen. Probeer de rest van je outfit rustig te houden en maak het af met een paar grote oorbellen!

Choker:

Je kent hem vast al wel: de choker. Deze trend is er al een tijdje maar doet het heel goed. Vooral de dunnere en subtielere chokers zien we vaker terug.

Art-sieraden:

Maak een kunstwerk van je outfit met art-sieraden. De gekste vormen zie je steeds meer terug in alle soorten sieraden.

Hoops:

Ook de hoops waren deze zomer helemaal in, hoe groter hoe beter! Gewoon ronde of met een leuk vormpje voor deze trend uit de 90’s maakt het niks uit.

Nageltrends

Niet alleen de sieraden trends doen het goed dit jaar, ook de nageltrends zijn niet meer te missen! Tegenwoordig zien we de leukste en gekste kunstwerken voorbij komen op nagels, van half metallic tot met kristallen beplakte nagels. Nagels zijn een belangrijk onderdeel van je uiterlijk maar ook van je outfit. Vooral acrylnagels zijn niet meer weg te denken.

Dit zijn nepnagels die voornamelijk worden aangebracht met een laagje acryl poeder. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, hoe langer hoe beter! de meeste populaire trend en ook wel de bekendste zijn de coffin nails ook wel bekend als ballerina, deze trend werd gezet door Kylie Jenner in 2016 maar is nog steeds populair. De vorm loopt spits toe maar is plat aan de vrije rand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *